Wat klanten over ons schrijven:


Leveren en plaatsen ATAG E325EC in Hilversum.

Na heel wat speurwerk op het web vond ik Appelman op Marktplaats met een mooie aanbieding. De communicatie met Siem loopt vervolgens heel soepel. De offerte is strak qua prijs, overzichtelijk en het aangebodene bevat alle onderdelen voor de installatie. Siem werkt schoon en snel, de oude ketel werd netjes gedemonteerd en afgevoerd. De nieuwe ketel keurig gemonteerd, leiding werk en dakdoorvoer netjes afgewerkt en alles tot het laaste schroefje werd opgeruimd. Kortom, warm aanbevolen en nog een gezellige vent ook.

Fam. Bos

CV ketel plaatsen in Heerhugowaard.

Nadat onze 20 jaar oude ketel stuk ging, kwamen we bij Appelman uit voor een nieuwe. Na zijn duidelijke advies gekozen voor een een nieuwe ATAG ketel, die hij zeer snel kon komen plaatsen. Dat plaatsen ging heel netjes en naar mijn idee vakkundig. Hij laat de boel netjes achter. Ook reageerde hij het snelste op mijn offerteverzoek die ik naar enkele installateurs had verstuurd.

In de eerste instantie was voor mij de scherpe prijs zijn pluspunt, maar voor mij nu zijn afgeleverde werk ook! Ik heb er alle vertrouwen in dat hij snel op de stoep staat als er wat met onze nieuwe ketel is, ook zonder duur servicecontract.

Rob
HR ketel vervangen in Heerhugowaard.

Siem Appelman heeft bij ons zeer vakkundig een ATAG HR ketel geplaatst. Alles prima volgens afspraak.

Sake

CV ketel in Amstelveen.

It was a pleasure working with Siem, he is very professional and given his efficiency and in depth technical knowledge, he finishes always ahead of schedule. He placed our Boiler (CV ketel) a year ago and came recently for a check, he comes exactly on time, efficient, friendly and rigorous inaddition to his fair and competitive prices. Appelman services are definitely to be recommended. Thank you Siem

Miled and Othmane, Amstelveen

Plaatsen nieuwe CV ketel in Haarlem.

Nadat ik eerst een offerte had ontvangen van mijn reguliere installateur ben ik toch even verder gaan zoeken op Marktplaats. Na het lezen van de goede referenties over Appelman, meteen een offerte opgevraagd. De keuze was snel gemaakt voor Appelman."Ik ben toch niet gek", dacht ik zo. Ketel is binnen enkele dagen geplaatst. Zeer vakkundig, snel en alle rommel weer meegenomen. Top Siem en bedankt!

David
Nieuwe Remeha Calenta in Hensbroek.

Siem is een man van zijn woord en werkt heel netjes en precies wij zijn zeer tevreden over hem bovendien een hele leuke en gezellige vent om over de vloer te hebben als hij bij je werkt echt top Siem nog heel erg bedankt voor alles ook je broer een topper. Ik kan Siem met een gerust hart aanbevelen bij iedereen.

Lex Klaassen
Vervangen van verwarmings ketel in Heerhugowaard.


Appelman had binnen 24 uur een offerte die duidelijk was en zeer goed geprijsd. Binnen 5 dagen kon hij de bestaande ketel al vervangen, en de nieuwe plaatsen. (ondanks een slijmbeurs ontsteking) De opdracht heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Tevens is het een zeer gezellige man om mee te pauzeren tijdens de klus. Kortom we hebben een heerlijke ketel en keurig, afgewerkt. O ja Siem zoals hij genoemd wil worden had ook alles afgevoerd dus geen rommel.

Janny en Piet
Ketel vervangen in Ouderkerk aan de Amstel.

Snelle reactie, komt afspraken na en heeft zijn zaakjes goed op orde. Ketel in een paar uur opgehangen, alles afgevoerd en netjes achtergelaten en dat voor een scherpe prijs. Prettig persoon, duidelijk en vriendelijk in de omgang.

Paul
CV ketel ATAG E325EC geplaatst in Bergschenhoek.

Vakmanschap Siem heeft prima werk geleverd. Alles volgens afspraak "duidelijk en helder" was nog gezellig ook. Siem houdt wel van een praatje en koffie tijdens zijn werk. Ik had de goede reviews gelezen, en het klopt allemaal. Ik kan iedereen Siem "WARM" aanbevelen een geweldige kerel. Siem nogmaals hartelijk dank voor het leveren van een stuk vakmanschap.

Jack uit Bergschenhoek
CV ketel vervangen in Amsterdam.

Prima service snel en compleet vervangen van een cv ketel in 3 uur tijd . Geen zuinig gedoe met oude kraanjes enzo. Levert meer als eigenlijk afgesproken en keurig leiding werk. Top vakman.

P. Eggermont
Vervanging c.v.-ketel in Haarlem.

Snel en deskundig advies over de vervanging van een oude c.v.-ketel. Ik was ingegaan op een aanbieding van een bepaald merk en type, dat echter niet zo geschikt bleek voor mijn vloerverwarming. Siem stelde een ander type voor dat beter (of in elk geval langer) zou moeten werken in deze installatie, voor dezelfde prijs als de ketel uit de aanbieding! De communicatie en de plaatsing verliepen vlot en het resultaat is uitstekend. Huurders tevreden, ik tevreden :)

Marc
Vervanging CV Ketel in Alkmaar.

Jarenlange vakkennis en schappelijke prijzen! Waar vind je dat nog?

J. Brakenhoff
Siem Appelman is een bekwame installateur voor alle cv-ketels

Je merkt aan alles dat Siem Appelman een ervaren installateur is. Hij denkt mee en zorgt te allen tijde voor de best mogelijke installatie. Als je een prijs afspreekt, houdt hij zich daaraan, ook al is er sprake van meerwerk.

Robin
Een gezellige, vakbekwame topper, zonder kapsones.

Via cv-installatateurs.nl hebben wij 5 offerte's gekregen, voor het vervangen van een 21 jaar oude ketel. De offerte van Appelman viel eigenlijk direct op door de eenvoud en duidelijkheid. Bijvoorbeeld: deze ketel past bij u, dit is de prijs, compleet met alles wat je nodig hebt voor een cv installatie. Punt.

Fam. Bakker
CV ketel in Schoorl.

Siem heeft goed werk afgeleverd. Heldere offerte, afspraken nagekomen. Voor krap 1300 Euro (door de 100 Euro terug actie van Remeha) een nieuwe ketel. Terwijl ik er al een tijdje tegenaan hikte omdat ik dacht dat het veel duurder uit zou vallen. Als puntje op de i had Siem ook nog even een antwoord enveloppe met extra factuur gemaakt voor de Remeha actie. Al met al dus een hele dikke voldoende.

Guido

Installeren nieuwe ketel in Alkmaar.

Eigenlijk hadden we meteen al een goed gevoel bij het laten plaatsen van onze nieuwe Remeha Calenta 40C ketel door Siem Appelman. En zijn vakmanschap bleek ook. Alles prima aangelegd, de werkplek netjes achtergelaten. Zelfs nog even het expansievat vervangen die niet OK meer was. Ook de communicatie was goed: Hij gaf op tijd door dat hij even wat later kwam. We kunnen Siem Appelman bij iedereen aanbevelen voor de aanleg van een nieuwe ketel, maar ook voor ander installatiewerk ! De prijs is ook scherp.

Wouter en Suzanne


Vervanging CV ketel in Zaandam.

Deze week is er bij ons een Atag E325EC ketel geïnstalleerd door Siem. Een uitstekende ketel, voor een scherpe prijs en vakkundig geplaatst. Een TOPPER!

Frans
Plaatsing nieuwe CV-ketel in Zwaagdijk-West.

Alles goed geregeld, correcte afspraken en keurige afwerking! Rommel keurig opgeruimd.Duidelijke uitleg. Siem, was gewoon TOP!!!! Een zeer tevreden klant.

fam. Koeman
Plaatsen CV combi ketel in Lijnden.

De heer Appelman heeft op 2/9/13 een Remeha Calenta 40c cw5 geplaatst. Hij heeft veel ervaring en daardoor ook veel inzicht met het plaatsen van cv systemen. Gezien de voorgaande beoordelingen is het dan ook terecht.

Fam. Timmerman
Vervangen HR ketel in Anna Paulowna.

Vandaag is bij ons de nieuwe ketel geplaatst, een Remeha Calenta 28C. Alles werd op een zeer vakkundige manier gedaan en alle oude materialen afgevoerd, in 1 woord: uitstekend. Mooie ketel voor een mooie prijs. Siem is een echte aanrader, een professioneel.

Ben
Vervanging CV ketel in Enkhuizen.

Onlangs door Siem een Tzerra CW5 laten plaatsen. Prachtige compacte ketel, werkt uitstekend. Na een paar dagen merkte ik lekkage op, wat te wijten was aan een fabrieksfout: verkeerd geproduceerde inlaatcombinatie. Siem heeft deze op zijn vrije zondag, kostenloos vervangen. Service! Ik ben erg blij met dit stukje extra dienstverlening.

Linda

Remema Calenta 40C geinstalleerd in Anna Paulowna.

Ook bij ons heeft Siem zeer vakkundig en goed werk geleverd! Om 9.00 uur begaf onze 14 jaar oude Blauwe Engel het en s'avonds om 17.00 uur leverde Siem een nieuwe ReMeHa compleet werkend op. Dit inclusief het vervangen van de rookgas afvoerpijpen, het vervangen van de sifon van de afvoer en het aanleggen van een verbeterd vulpunt. Siem is een hard werkende vakman die snel kan leveren, meedenkt met de klant, prima werk aflevert voor een heel schappelijke prijs. Met recht een TOP SERVICEdienst.

Hans
Plaatsen CV ketel in Velserbroek.

zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die de heer Appelman bij ons heeft verricht. We hebben een nieuwe ketel laten plaatsen en alles was prima. Hele goede service en de prijs is ook scherp. Zeer betrouwbaar. ECHT EEN AANRADER!!!!!!!!!!

familie Dekker Velserbroek

Plaatsen cv ketel in Alkmaar.

Een Remeha calenta ketel geplaatst. Vorige week donderdag gebeld en gister geplaatst. Alle werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en dat voor een scherpe prijs.

S. Bakker


Plaatsen nieuwe CV combi ketel in Velsen.

Vorige week een Remeha Calenta laten plaatsen door Siem. Komt keurig zijn afspraken na en neemt de tijd om alles goed en netjes te installeren. Oude spullen worden netjes opgeruimd en afgevoerd. Kortom als je een nieuwe ketel wilt of andere diensten een aanrader!

Marco
Nieuwe CV Remeha Calenta 40C in Amsterdam.

Op 10 december 2012 hield onze stokoude CV ermee op en twee dagen later installeerde Siem keurig netjes een nieuwe installatie. Voor een hele scherpe prijs! Heel erg bedankt voor je snelle service, je kennis van zaken, de goede prijs...en natuurlijk voor je prettige en gezellige manier van werken!

Joost
Remeha Tzerra CW4 geplaatst in Amsterdam.

Siem heeft op 24 december ook bij ons een cv geplaatst. Dit op vakkundige wijze en tegen een scherpe prijs. Daarnaast is Siem ook een heel gezellige man om over de vloer te hebben, dus wij zijn zeer tevreden en dankbaar.

Edwards
Plaatsing Remeha CV Ketel in Alkmaar.

Op 14/12/12 hebben wij een Remeha ketel laten plaatsen door Siem Appelman. Wij kunnen daar kort over zijn. Bij Siem is de uitdrukking Vakmanschap is Meesterschap zeker van toepassing. Die man weet van voor naar achter waar hij mee bezig is, werkt snel en netjes, is prettig in de omgang en heeft de nodige humor wat het contact met hem buitengewoon plezierig maakt. Bovendien was Siem op korte termijn beschikbaar voor de klus. Wij geven hem 5 sterren en zeggen: "Doen!".

GoJack
Snelle service !

Onze oude ketel had het begeven en reparatie was niet meer lonend. Appelman gebeld en hij kwam nog dezelfde middag kijken en kwam met een uitgebreide offerte voor een nieuwe ketel en voor een zeer scherpe prijs. De volgende dag heeft hij een Remeha Calenta geinstalleerd en tot volle tevredenheid. Hier is een vakman aan het werk geweest dat zie je zo. Het is weer heerlijk warm bij ons. we zijn er erg blij mee. Een aanrader dus !

M. Bakker